Ваш городКиев?
Изменить
Нашли ошибку?

Відгуки - Служба доставки Katana

55 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

01.11.19
AnastasiaПриобретено
8 отзывов
не первый раз заказываем, очень вкусные суши, для интереса проверили заявленный вес, очень приятно, что все ок 🙃🙂. спасибо)
20:46 01 нояб.
Здравствуйте. Мы очень рады, что Вам все понравилось. Будем стараться в дальнейшем только радовать Вас интересными акциями.
18.10.19
ВікторіяПриобретено
Дуже смачні роли.Дякую
10:10 18 окт.
Добрий день. Дякуємо Вам за відгук. Цінуємо, що використовуєте знижки Покупон.
21.09.19
ЮліанПриобретено
1
чесно, в шоці. замовив 2 сети сакура і дракони, загальною масою 1570гр, тільки прийшов додому зразу зважив - 1360гр... пишу цей відгук навіть ще не попробувавши... не рекомендую. фото прикріпляю
12:25 22 сент.
Добрий день. Дякую Вам за відгук. В обов'язковому порядку він буде переданий керівництву і відповідального фахівця відділу контролю якості. Будемо намагатися в подальшому тільки радувати Вас цікавими акціями. Дякуємо за увагу до нашого сайту.
17.09.19
reklinolПриобретено
1 отзыв
Доставка по Львову
Суші дуже смачні.В katana замовляли вперше, дуже сподобались. p.s Дякую ШЕФУ за доставку ;)
09:31 18 сент.
Добрий день. Дякуємо Вам за відгук. Цінуємо, що використовуєте знижки Покупон.
07.09.19
ЖеняПриобретено
Суші вже замовляли декілька разів, нам дуже сподобались
03.09.19
Галя
7 отзывов
7
дуже дуже смачно
13.08.19
АндрійПриобретено
взагалі топові все круто ще таких смачних не куштували 10 сушинок з 10
13:35 14 авг.
Добрий день, Андрій. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Будемо намагатися в подальшому тільки радувати Вас цікавими акціями. Дякуємо за увагу до нашого сайту.
10.08.19
РоманПриобретено
заказував набір «сакура» - дуже смачно , та приємний персонал 👍
10:54 11 авг.
Здравствуйте, Роман. Мы очень рады, что Вам все понравилось. Будем стараться в дальнейшем только радовать Вас интересными акциями. Благодарим за интерес к нашему сайту.
26.07.19
Alexandr Gorshunov
Львів, Наукова вулиця, 2Г
(Translated by Google) Repeatedly ordered to our collective farm. Delicious, on time and always fresh. (Original) Замовляли неодноразово до нашого колгоспу. Смачно, вчасно і завжди свіже.
26.07.19
Yura Halych
Львів, Наукова вулиця, 2Г
(Translated by Google) Liked it They ordered several different roles for 3 people. Call back within 20 minutes. Orders were delivered almost at the specified time. All the products were fresh (and most importantly), the rocks are quite tasty and do not fly. The only thing, a little overdone with seasoning to rice. Rice was too sweet :) Grammers are standard, just like everyone else. (Original) Сподобалось. Замовляли декілька різних ролів на 3х чоловік. Передзвонили на протязі 20 хвилин. Замовлення привезли майже в зазначений час. Всі продукти були свіжі (а це найголовніше), роли досить смачні і не розлітаються. Єдине, трошки перестарались із приправою до рису. Рис був надто солодким:) Грамовки стандартні, як у всіх.
23.07.19
Лілія Старецька
Львів, Наукова вулиця, 2Г
(Translated by Google) Roles are just a bomb, thanks KATANA !!! (Original) Роли просто бомба, дякую КАТАНА!!!
23.07.19
Таня Ігнатюк
Львів, Наукова вулиця, 2Г
(Translated by Google) Sushi delicious. Quick delivery. And we made a discount. I recommend! (Original) Суші смачні. Швидка доставка. А ще нам зробили знижку. Рекомендую!
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти